Bedrijfsprofiel

Ruim 65 jaar ervaring, ouderwets vakmanschap en hightech machines stellen ons in staat precies dát te bieden waar onze afnemers om vragen: flexibiliteit, betrouwbare levertijden en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.”

Osseman is al ruim 65 jaar specialist in het vervaardigen van RVS producten op maat, zowel in enkelstuks als in grotere serieproducties. Naast industriële toepassingen in RVS voor uiteenlopende branches maken we ook objecten voor in- en exterieur.

Osseman wil partner zijn van haar afnemers en in nauwe samenspraak met hen hoogkwalitatieve producten leveren. We bieden u daartoe onze expertise en een modern en veelzijdig machinepark.

Partner zijn betekent voor ons: sámen nadenken over de manier waarop we een optimaal eindproduct kunnen realiseren; een product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dat in alle opzichten voldoet aan uw wensen en eisen.

Osseman heeft in de loop der jaren een schat aan ervaring opgebouwd. Die ervaring, gecombineerd met onze vindingrijkheid en onze knowhow, zorgt ervoor dat we u van slimme oplossingen en pragmatische adviezen kunnen voorzien.

Osseman beschouwt vakmanschap als de basis voor een kwaliteitsproduct. Daarom worden onze jonge vakmensen intensief begeleid door onze senior medewerkers. Het vakmanschap, én onze kwaliteitsnorm, worden zo intern overgedragen aan de jongere generatie.

Osseman is door Kenteq erkend als leerbedrijf. Aankomende vakmensen kunnen bij ons praktijkervaring opdoen. Op die manier bieden we hun de mogelijkheid om zich bij ons bedrijf verder te ontwikkelen.

Als bedrijf nemen we uiteraard ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door zoveel mogelijk energiezuinig en milieubesparend te werken en te produceren, willen we bijdragen aan bescherming en verbetering van het milieu.