Branches

Elke branche en elk bedrijf is anders. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is het belang dat ze hechten aan topkwaliteit. Terecht, vinden wij. Daarom stellen we alles in het werk om die topkwaliteit te leveren.

Osseman vervaardigt producten in RVS voor diverse bedrijfstakken, waaronder de voedings- en de verpakkingsindustrie, de farmaceutische industrie, de audiovisuele branche en de machinebouw. Naast industriƫle toepassingen maken we ook objecten voor in- en exterieur voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Elke branche en elk bedrijf heeft zijn eigen, specifieke eisen. In de voedings- en de farmaceutische industrie bijvoorbeeld, is het voorkomen van metaalverontreiniging vaak de eerste prioriteit. In de machinebouw draait het om nauwkeurigheid van de afmetingen. En objecten voor interieur of exterieur vragen om een perfect, onberispelijk uiterlijk.

Dankzij onze ruim 60 jaar ervaring zijn we bekend met alle branchespecifieke eisen. We beschikken bovendien over de juiste mix van mensen en machines, zodat we producten kunnen realiseren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van ontwerp, bruikbaarheid en prestaties.

In ons fotoarchief vindt u per branche een selectie van producten die we voor diverse opdrachtgevers hebben vervaardigd.